A meddőség szinte nap mint nap előtérbe kerülő témánk. A félelem ekkor nagy erővel jelen van életünkben. A tréning nagy hangsúlyt fektet a lelki oldódások megélésére más szakemberek segítségével is. Bizony sok esetben ez elég ahhoz, hogy a gyermek megfoganjon. Nagyon sok olyan nővel találkozom, akik azért érkeznek a tréningre, mert meddőnek tudják magukat. Nagy öröm, hogy sokszor akár már a harmadik alkalom után tudunk a babáról. 🙂

 A felszabadult altesti működés a szervekre is hat. Mindig szervrendszerekben gondolkodunk a medencei szerveket illetően, és a gáti izmok területe is egy egységben működőképes.  Fontos, hogy a teljes épséget meg tudjuk élni ezen a testi területen.

Azoknak a nőknek, akik szeretnének várandósak lenni, akkora öröm ha már tudják, hogy érkezik a baba, hogy azt mindig az egész csoport átéli. Mi már többször tapasztaltuk, hogy milyen is a leendő anya öröme. A tréning segíti a beágyazódást a méhen belül. Viszont megfoganás után a 12. hétig nem ajánlott mindenkinek a gyakorlás.  Sok nő tanul együtt, mégis elsősorban az önmagunkra való odafigyelés a legfontosabb végig a tréning alatt, egyéni gyakorlatsort kapnak a résztvevők. A fontos, hogy átérezd hol is tartasz az egészségeddel kapcsolatosan, mit is szeretnél megvalósítani a torna hatására, mire van szükséged ehhez. 

Van lehetőség a kommunikációra a tréningen, csak annyira kell  megnyílnod, amennyire szeretnél, kötelezettség nélkül.  

A gyakorlatok közben a legfontosabb a saját magunk megélése, az önkép kialakítása. Megtanuljuk, hogyan lehet csak és kizárólag a jó érzéseinket felhasználni a gyakorlás során. A gát érzékeny, a lekicsinylő gondolatok saját magunk felé csak sorvadáshoz vezetnek.

Hozzászólás