Citrom gyakorlat/Lemon exercises      Eper gyakorlat/Strawberry exercises   Málna gyakorlat/Raspberries exercises Mango gyakorlat/Mango exercises

Kipróbálhatod magad a női Toth Intim Medence Tréning gyakorlataiban, amely az intim izmokat is megmozgatja. Mi a mozgás lényege? A mozgás megtanulásán keresztül a egyre inkább a belső világunk bontakozik ki. Számtalan történet bizonyítja, hogy igen hatnak a gyakorlatok testi és lelki szinten is. Biztonságos környezetben tanulhatsz, majd lehetsz tagja egy nyitott szerető közösségnek. Ma már szakemberek segítik a munkánkat, nagy hangsúlyt fektetünk az önkép és a bennünk élő szerető kedvesség kibontakoztatására. 🙂

A gáti izmok tornájával hathatunk az egész testre.

Toth Intim Medence Tréning,                   5×3 óra. 

Elsősorban keddi és csütörtöki napokon: 18-21-óráig, szombat és vasárnap 16.30-19.30-óráig. A tréning ára 20 000. Ft.       Helyszín: Budapest, VI. ker. Király u 91. sz. II. em. 1. 15 csengő. sz.

Jelentkezz workshop jellegű képzéseinkre 2×4 órában: hétvégén szombat vasárnap: 16.30-20.30-ig. Ár: 12 000 Ft. 18-25 éves korig: 9900 Ft.

Bejelentkezés: telefonon-06 70 629 4715. Email: tothandrea20@gmail.com.

 

Sok mindent megteszel azért, hogy napról napra jól érezd magad, azért hogy elégedettnek érezd magad, szeretjük, ha a férfiak hódolnak nekünk nőknek. A különböző kultúrák más és más megfelelési vágyat ébresztettek a nőkben. Ma nem sugallják számunkra, hogy kössük el a lábfejeinket, vagy, hogy vetessük ki a legalsó bordáinkat, hogy szépnek érezzük magunkat, kövessük minél inkább a belsőnket- a rejtett figyelmeztető jelekre érdemes figyelned, légy belülről is vonzó.

 

A gáti izmok bizony el tudnak gyengülni, ami azért is van így, mert sokat ülünk. Az alhasi terület alul keringése a jellemző a napod nagy részében. Sokan úgy vélik, hogy a nőket az inkontinencia veszélyezteti idős korban. Az Intim Medence Tornát az igényes emberek tornájának is hívják, bárki végezheti legyen nő vagy férfi.

 

A testnek és léleknek is hoz változást a tréning. Elsősorban megértjük saját izomműködésének összefüggéseit, és lássuk be, hogy fejben bizony fárasztó az első alkalmakkor a figyelem fenntartása.

 

A torna megtanulásánál fontos a figyelem, szóval a figyelmünket is erősítjük, javítjuk. A Toth Intim Medence Tréningen megtanulhatod milyen összefüggések vannak a gáti izmok és a test más területeinek izmai között, megtanulhatod, hogy hogyan tudsz hatékonyan vigyázni magadra a nap során. Nem utolsó sorban a párkapcsolatodra is hatással leszel.

 

Az 5 alkalmas tréningen az a fontos, hogy a lehető legjobb formádban érkezz, hogy önmagadból a legjobbat hozhasd ki.

Hozzászólás