Amit még ajánlok: Szülés felkészítő tréning:

A szülés élményét átélni örömmel, öröm ez a babának is. Mottó.: „Ha magas szinten vagy képes megélni örömeidet, akkor érezheted igazán egészségesnek önmagad”. Mivel nyújtunk segítséget? Borogatások, homeopátia, aromaterápia, masszázs. 2×3 órás foglalkozás, ahol a Toth Intim Torna gyakorlatait tanuljuk meg alkalmazni a várandósság alatt, légzéstechnikákat tanulunk, helyzetgyakorlatokat végzünk. Egyénre szabottan tájékozódhatsz és hallhatsz tanácsokat a kórházzal kapcsolatosan, a babavárással kapcsolatosan. Lehet párban is jönni, ami általában nagyon megnyugtató a kismamának, mert kiderül mennyi mindenben tud segíteni az odafigyelésével a papa is.    9000 Ft.                  

   

   

   

   

   

Szülés kísérés, támogatás kismamáknak: a várandósság alatt már jó, ha találkozunk, lehetőleg 4-5 alakalommal.  Ezek megbeszélések, ahol a pároddal együtt jelen lehetsz, és minden szóba kerülhet, ami Téged-Titeket érdekel.  Felvesszük a kapcsolatot az orvossal, szülésznővel. A szülés idején végig igény szerint vagyok jelen, majd 2 alkalommal látogatlak. Igény szerint ez módosulhat természetesen.  Amivel segítelek: homeopátia, borogatások, aromaterápia, masszázs.  10 000 Ft. Illetve egyéni. Erőgyűjtő tréning: a várandósság alatt is tanulható módszer, de bármikor végezhető. Az egész testet figyelembe véve tanuljuk meg a szervek karban tartását, a sejt légzést, a természetes testtartást.  A szív mögötti izom a 3-4 csigolya között ha elveszíti a tartását, akkor erőtlen a tartásunk….ezt erősítjük, más lesz az agy, a tüdő, a szív vérkeringése.  „Figyeld a mindennapi járásodat, mozgásodat mennyire tartod a fejet a két lapocka közötti háti szakaszból. A járáskor és a természetes testtartás esetén a teljes gerinc igénybe van véve, ha természetesen járunk, tartjuk magunkat, akkor minden szervünk átmasszírozódik mozgás közben”. 60 perces foglalkozás, ezt követően 30 perc konzultációs idő. Bérlet váltása lehetséges. 5×1,5 óra 5900 Ft.

               

 

   

   

   

 

Várom: Azokat a leírásokat, amiket nekem szánsz a hatásokról, az eredményekről. Várom a szülésed történetét, köszönöm a képeket.

Várlak a Toth Intimkommunikáció Tréningen. Ez a tréning 2x 3 órás. Megtanuljuk, hogy a szexualitásban hogyan használjuk a gáti izmokat, milyen szervek kerülnek hatás alá az együttlétnél, jelenthet-e az együttlét    gyógyítást saját magunk és a párunk számára.

Tudunk-e a szexualitásra rátekinteni úgy, mint a gyakorlataink része?A tréning ára 9000 Ft.    

Hozzászólás